Elérhetőségeink
 
2360 Gyál, Kõrösi út 190.
Telefon: +36-1-898-1576
+36-20-516-3064
E-mail :

 

 

Nyelvválasztó

 

SFbBox by casino froutakia

Térkép

 

 

 


Bemutatótermünkben szaniter árukat is forgalmazunk. Magánszemélyeket és közületeket egyaránt kiszolgálunk. Gazdag termékskálánkban megtalálhatók cégünk által helyben gyártott üvegszálerősítésű poliészterből készülő termékek, valamint forgalmazunk acryl termékeket is, kiváló minőségű szaniteracrylból. Kínálatunkban megtalálhatók különböző méretű hagyományos típusú fürdőkádak, sarokkádak, körkádak, oválkádak valamint különféle formájú és méretű zuhanytálcák valmint pultba építhető mosdók is. A fürdőkádakhoz és zuhanytálcákhoz igény szerint tudnak kedves vevőink esztétikus zuhanypaneleket és zuhanykabint választani. Amennyiben pezsegtető berendezéssel (Whirlpool) szeretné fokozni a fürdés élményét, úgy kívánság szerint bármely típusú fürdőkádunkba beszereljük Önnek. Otthon már csak a rákötés és a kádbeépítés az Ön dolga.

A komplett fürdőszoba berendezéséhez kínálunk még jó minőségű porcelánárukat, mosdót, bidét, WC-t, különféle WC tartályokat, csaptelepeket és egyéb fürdőszoba felszereléseket.

 
 
 
 

Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt.