Elérhetőségeink
 
2360 Gyál, Kõrösi út 190.
Telefon: +36-1-898-1576
+36-20-516-3064
E-mail :

 

 

Nyelvválasztó

 

SFbBox by casino froutakia

Térkép

 

 

 


 

Hőszigetelt halszállító tartály

 

Megnevezés:

1 m3-es hőszigetelt haltartály

Befoglaló méret:

1800 × 1010 × 820 mm

Leeresztő ajtóval és vasalattal együtt

Űrtartalom:

1 m3

Anyaga:

Üvegszálerősítésű poliészter (ÜPE)

Felhasználási terület

Halszállítás/haltenyésztés

Tisztíthatóság

Kézi erővel, ill. magasnyomású tisztítóberendezéssel tisztítható, folyékony fertőtlenítőszerrel mosható.

Garancia:

1 év

 

Szerelvények:

A víz leeresztését súberek segítik. A horganyzott szerelvények tartósak, időjárásállóak. Meghibásodás esetén az ajtók – akár szerelvényekkel együtt is – cserélhetőek. A szerelvények egyszerűen, gyorsan kezelhetőek, megkönnyítve evvel a halászok munkáját.


Kivitel:

A haltartály 4 cm-es PU szigeteléssel van ellátva, mely tokéletesen megvédi a halakat a hőmérséklet-ingadozástól. A tartálytest oldalfala egyenes vonalú, ezért szállításkor helytakarékosan pontosan egymás mellé illeszthetőek.

A tartályokra utólag levegőztető berendezés is felszerelhető!

 

 

 

 

 

 

 

 


Halszállító, haltároló tartályok, kádak

Méret: 1 m3, 1,4 m3, 1,5 m3, 1,8 m3

A halak biztonságos szállításához, tárolásához (pl.: árusításnál) kifejlesztett tartály, standard, ill. a vevő kívánságának megfelelően kialakított nyílásokkal, csonkokkal. Hőszigetelt kivitelben is készül!


Halnevelő kád

Méret: 210 × 210 × 55 cm, lábméret 30 cm

 

halnevelo-kad


Zugerballon

Méret: 18 liter, 51 liter, 170 liter, 205 liter

A haltenyésztés területén ivadéknevelésben elengedhetetlen eszközhöz mindegyik típushoz megfelelő szűrőt és igény szerint szitaszövetet biztosítunk.


Halaskosár

Méret:    64 liter

Súlya:    5 kg

Mérete:  Ø 580 × 400 mm

Lehalászáskor a halak kíméletes, szállításához, rövid ideig történő tárolására szolgál. Igény szerint perforált kivitelben is készítjük

Horgászcsónak

Méret:  3750 × 1250 × 450 mm
Súly:    65 kg

A csónak stabil kiképzése, 4 személy részére kiválóan alkalmas tavi sporthorgászáshoz. Kis súlya miatt könnyen mobilizálható, anyagának köszönhetően ellenáll a víz okozta korhadásnak, algásodásnak. Evező és lábrács nélkül szállítjuk.
Tartozékok: motortartó bak.


Haletető ladik

Méret: 6000 × 1200 × 450 mm

Főleg halgazdaságoknak ajánljuk, a stabil kiképzésű eszköz 1 tonna etetőanyag szállítására alkalmas!


Halcsúszda

Méret:  4820 × 765 × 210 mm (két részből szerelve)
Súly:    33 kg

A haltenyésztés sokáig megoldatlan problémája volt a viszonylag nagy mennyiségű előhal sérülésmentes ömlesztése. Gyakori a tógazdaságon belül egyik tóból a másikba való áttelepítés, állandó a piacra való élőhal szállítás ami a múltban csak a halállomány jelentős sérülésével volt megoldható. Ezeken a gondokon segít az üvegszálerősítésű poliészterből, tetszőleges hosszra összeszerelhető, teljesen sima felületű csúszdapálya. A csúszda indító eleme beakasztható végű, 765 mm-re kiszélesedő, 1000 mm hosszú kúpos garatrésszel kezdődik, 575 mm széles, 160 mm magas peremű pályával folytatódik. Az indító elem hossza 3000 mm. Az indító elemhez acélcsap, acélpersely beépített illesztő elemekkel tetszőleges számú 2000 mm hosszú folytatás illeszthető, így a helyi szükségleteknek megfelelő hosszú csúszdapálya képezhető ki, mely alkalmas nagy volumenű hal sérülésmentes, gyors gravitációs szállítására.


Egyéb halászati termékeink

Halnevelő kádak, zugergallérok, vályúk, anyahaltartó kádak, stb.

   
A termékek esetleges sérülése esetén saját anyagukkal, esztétikusan és tökéletes javíthatók!

Felhívjuk kedves ügyfeleink figyelmét, hogy a halászati eszközökre a Mezőgazdasági Minisztérium által kiírt pályázatok, p: AVOP, GVOP, vagy EU pályázaton keresztül támogatás igényelhető!

 

Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt.