Elérhetőségeink
 
2360 Gyál, Kõrösi út 190.
Telefon: +36-1-898-1576
+36-20-516-3064
E-mail :

 

 

Nyelvválasztó

 

SFbBox by casino froutakia

Térkép

 

 

 


JÁTSZÓTÉRI ÉS KERTI CSÚSZDÁK

"KÖLYÖK CSÚSZDA"
2 - 6 éves korig
Ajánlott korosztály: 2 - 6 éves korig
A legnagyobb elem mérete: 0,59×3,5 m
Súlya: 29 kg

A termék az MSZ EN 1176-1:2008 és MSZ EN 1176-3:2008 előírásainak megfelelően lett kialakítva.

A termék egy olyan lejtős felülettel kialakított szerkezet, melyen a használó úgy csúszik le, hogy a pálya vezeti. A beülési hely megközelítése felvezető létrával van megoldva.

Csúszda     magassága:      140 cm
Csúszda     hossza:    ~260 cm
Kifutási hely    hossza:    ~  65 cm
Csúszási pálya    hossza:      195 cm

A beülési hely oldalfalának magassága 720 mm, a csúszási pálya oldalfalának meghosszabbításában van, és azzal egységes szerkezetet képez. A csúszási pálya hajlásszöge a vízszinteshez képest 35°, szélessége 40 cm.

A létra hajlásszöge a vízszinteshez képest 75°. Anyaga hidegen hajlított zártszelvényű idomacélból és varratnélküli acélcsőből hegesztett szerkezet. A létrafokok hidegen hajlított C acélból vannak kialakítva. A műanyag elemhez galvanizált kivitelű kötőelemekkel kapcsolódik. Felületvédelme festéssel van megoldva. Összeszerelt állapotban a legkisebb területigény 3,55×5,60 m. A létra 300×300×400  mm méretű betonba alapozott csavarokhoz van rögzítve oly módon, hogy a betontömbök 200 mm-rel az ütéscsillapító talajszint alatt helyezkednek el. Hasonlóan van rögzítve a csúszda végződése is. Mivel a legnagyobb szabadesés-magasság 1,4 m, gondoskodni kell megfelelően alkalmazott ütéscsillapító talajanyagról.

A telepített eszközt és annak alkatrészeit rendszeres ellenőrzésnek kell alávetni. Az ellenőrzések gyakorisága attól függ, hogy a telepítés után az eszköz milyen igénybevételnek van kitéve. (Jelentős igénybevételnél az üzemeltető adja meg a szükséges ellenőrzés gyakoriságát és módját.)

1-3 hónaponként operatív ellenőrzést kell végezni szemrevételezéssel, figyelembe véve a csúszda működőképességét és stabilitását.

Évente főellenőrzést kell tartani az alapozások, felületek és az általános használhatóság megállapítása érdekében. (Időjárási hatás, kötőelemek, alakváltozások, korrózió vizsgálata.)

A csúszda általános tisztítószer használatával tisztítható. A létra bevonatának sérülései a festékréteg pótlásával javíthatók.

Megrendelhető: a komplett csúszda, vagy a műanyag elem külön is.

Termékeinket egyaránt ajánljuk kertes családi házakhoz, közterületi- és óvodai játszóterekhez.

 

Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt.