Elérhetőségeink
 
2360 Gyál, Kõrösi út 190.
Telefon: +36-1-898-1576
+36-20-516-3064
E-mail :

 

 

Nyelvválasztó

 

SFbBox by casino froutakia

Térkép

 

 

 


JÁTSZÓTÉRI ÉS KERTI CSÚSZDÁK

"JUNIOR CSÚSZDA"
- 3 éves kortól -

Ajánlott korosztály: 3 éves kortól
A legnagyobb elem mérete: 0,64×4,6 m
Súlya: 45 kg

A termék az MSZ EN 1176-1:2008 és MSZ EN 1176-3:2008 előírásainak megfelelően lett kialakítva.

A termék egy olyan lejtős felülettel kialakított szerkezet, melyen a használó úgy csúszik le, hogy a pálya vezeti. A beülési hely megközelítése felvezető létrával van megoldva.

Csúszda magassága: 180 cm
Csúszda hossza: ~380 cm
Kifutási hely hossza: ~52 cm
Csúszási pálya hossza: 327 cm

A beülési hely oldalfalának magassága 700 mm, a csúszási pálya oldalfalának meghosszabbításában van, és azzal egységes szerkezetet képez. A csúszási pálya hajlásszöge  a vízszinteshez képest 27°, szélessége 50 cm.

A létra hajlásszöge a vízszinteshez képest 63°. Anyaga hidegen hajlított zártszelvényű idomacélból és varratnélküli acélcsőből hegesztett szerkezet. A létrafokok hidegen hajlított C acélból vannak kialakítva. A csúszdához galvanizált kivitelű kötőelemekkel kapcsolódik. Felületvédelme festéssel van megoldva. Összeszerelt állapotban a legkisebb területigény 3,64×8,60 m. A létra 300×300×400 mm méretű betonba alapozott csavarokhoz van rögzítve oly módon, hogy a betontömbök 200 mm-rel az ütéscsillapító talajszint alatt helyezkednek el. Hasonlóan van rögzítve a csúszda végződése is. Mivel a legnagyobb szabadesés-magasság 1,80 m, gondoskodni kell megfelelően alkalmazott ütéscsillapító talajanyagról.

A telepített eszközt és annak alkatrészeit rendszeres ellenőrzésnek kell alávetni. Az ellenőrzések gyakorisága attól függ, hogy a telepítés után az eszköz milyen igénybevételnek van kitéve. (Jelentős igénybevételnél az ellenőrzés naponta szükséges lehet)

1-3 hónaponként operatív ellenőrzést kell végezni szemrevételezéssel, figyelembe véve a csúszda működőképességét és stabilitását.

Évente főellenőrzést kell tartani az alapozások, felületek és az általános használhatóság megállapítása érdekében. (Időjárási hatás, kötőelemek, alakváltozások, korrózió vizsgálata.)
A létra bevonatának sérülései a festékréteg pótlásával javíthatók.

A csúszda általános tisztítószer használatával tisztítható.

Megrendelhető: a komplett csúszda, vagy a műanyag elem külön is.

Termékeinket egyaránt ajánljuk kertes családi házakhoz, közterületi- és óvodai játszóterekhez.

2009. szeptember 1.
 

Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt.