Elérhetőségeink
 
2360 Gyál, Kõrösi út 190.
Telefon: +36-29-265-045
+36-20-516-3064
E-mail :

 

 

Nyelvválasztó

 

SFbBox by casino froutakia

Térkép

 

 

 


Változatos formavilág, igényes szórakozás


Kertekben és játszótereken egyre elterjedtebb a favárak, mászókák használata. Ennek egyik elengedhetetlen kelléke a lehetőleg minél nagyobb élményt nyújtó színes, hosszú pályás csúszda. Cégünk a szülők és játszótér építők részére többféle különböző formájú és korosztályoknak megfelelő stabil, tartós üvegszálas csúszdákat kínál.


A csúszdák anyagukban színezett időjárásálló termékek. Üvegszálerősítésű polyesterből, kézi megmunkálással készülnek. A különböző méreteknek és hosszú élettartamának köszönhetően minden korosztály számára biztosítják az önfeledt szórakozás élményét. Stabil anyagának, folyamatosan ellenőrzött minőségének köszönhetően kategóriájában az egyik legkedveltebb játszótéri és kerti eszköz. A termékek változatos és esztétikus formavilága az igényes szórakozást és kertkultúrát egyesítik magukban.


A csúszdalapok és létra elemek az TÜV SÜD KERMI által bevizsgált termékek. Megfelelnek az MSZ EN 1176-1:2008 és az MSZ EN 1176-3:2008 szabvány előírásainak. A szabványosság megtartásához a vevő által készített létra elemnek és a telepítésnek is meg kell felelnie a fenti szabvány előírásainak.


A műanyag csúszdalapok önállóan - létra elem nélkül - is megrendelhetők. Favárakhoz, mászókákhoz a műanyagrész biztonságosan csatlakoztatható. Vásárláskor telepítési útmutatót adnak, mely segíti a vevőket a helyes telepítési folyamatban. A vevők számára széles színválaszték biztosított. A cég 40 éves múltja a megbízhatóság és minőség garanciája.

 

MINI csúszda


Óvodák, bölcsödék figyelem!
 
Közterületekre már évek óta kizárólag minősített csúszdákat lehet telepíteni. Cégünk többféle minősített csúszdát gyárt  amelyeket iskolák, óvodák, társasházak és játszóterek és természetesen magánszemélyek számára készülnek. Az országban egyedülállóan mi gyártjuk az 1 m-nél alacsonyabb, minősítéssel rendelkező MINI csúszdát.
 
Az alábbi csúszdák mindegyike megfelel a MSZ EN 1176-1:2008 és MSZ EN 1176-3:2008 szabvány előírásainak és követelményeinek.
 
Minden csúszdához MEGFELELŐSÉGI TANÚSÍTVÁNYT ADUNK!
 
KERESSEN BENNÜNKET, KÉRJEN AJÁNLATOT!

Peti elemes csúszda íves és egyenes elemmel

Junior csúszda

Vanda csúszda

Kölyök csúszda

VARIA csúszda

Tisza-4,4

Csúszda árlista


google drive logo


Csúszda dokumentációk

Üzemeltetési utasítás

Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt.