Elérhetőségeink
 
2360 Gyál, Kõrösi út 190.
Telefon: +36-1-898-1576
+36-20-516-3064
E-mail :

 

 

Nyelvválasztó

 

SFbBox by casino froutakia

Térkép

 

 

 


 

Agroplast-Uj-Szechenyi-terv-HU

www.nfu.hu www.magzrt.hu


Szeretettel köszöntjük Önt megújult weboldalunkon!

 

Az Agroplast Kft. jelenlegi telephelyén 1969-ben kezdte el az üvegszálerősítésű poliészter termékek gyártását.

Az akkor gyártott nagyméretû üvegszálerõsítésû poliészter kemény poliuretánhab szendvicsszerkezetû panelekbõl összeállított (mintegy 10.000 méter hosszban) épületek, melyek mint sertéstartó épületek, raktárak, tanuszodák, stb. ma is állnak, minimális tisztántartáson kívül karbantartást nem igényelnek.

1972-ben kezdtük el az üvegszálerõsítésû kerti úszómedencék, vitorláshajók, játszótéri csúszdák, napozópadok, kerti székek, valamint különféle tej-, permetlé-, és halszállító tartályok továbbá az állattartásban használt önitató vályúk gyártását.

Már az 1970-es évek eleje óta igyekezett nyugati piaclehetoséget kiépíteni, így a kelet európai piac összeomlása nem sújtotta véglegesen. Jelenleg az Agroplast Kft termelésének mintegy 50-55 %-át Nyugat-Európában értékesíti. Exportját és importját saját jogon gyakorolja.

A kft. belföldi értékesítése saját telephelyen történik. Az érdeklõdõket és a vásárlókat kultúrált vevõszolgálati irodával és bemutatóteremmel várjuk.

A belföldi forgalmazásban további 16 viszonteladó is részt vesz.

Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt.